Kontakt

Medarbejdere i Danmark


Michael Petersen
Direktør
mp@pro-plan.dk
74 25 25 00

Jeg er uddannet som kontorassistent hos Nybolig i 1996, og har siden startet Pro-Plan op. Jeg har fra starten af, gjort det til et varemærke i firmaet, at service og kvalitet skal være i top, og det er den filosofi firmaet er bygget op på.

Mine arbejdsopgaver er at varetage driften af firmaet i Danmark, med de administrative opgaver til følge. Jeg vejleder og adviserer også driften af vores redigeringsteam i Letland.

Marit Lehmann
Kørselsleder
mle@pro-plan.dk
74 25 25 04

Jeg har en uddannelse som Cand.Merc IMM og står for bookingafdelingen samt diverse ad hoc opgaver. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2014.

Charlotte Holm
Kørselsleder
ch@pro-plan.dk
74 25 25 06

Jeg er uddannet kontorassistent og har arbejdet med administration, bogholderi og koordinering gennem mange år. Jeg har tidligere været ansat hos Pro-Plan i en længere periode med ansvar for plantegninger, og har nu siden 2017 været ansat med ansvar for fotobooking samt diverse ad hoc opgaver.

Tina Spangsberg
Salgskonsulent
tsp@pro-plan.dk
74 25 25 01

Jeg er handelsskole uddannet og har i mange år arbejdet som konsulent og manager for Søndagsavisen og Lokalavisen. Jeg står for salg og markedsføring, og har været ansat hos Pro-Plan siden 2015.

Dennis Kryger Sørensen
Webdesigner
dks@pro-plan.dk
74 25 25 03

Jeg er uddannet som salgsassistent hos Bang & Olufsen. Jeg laver websider, programmering og administrative opgaver, og har været ansat hos Pro-Plan siden 2001.

Bjarne Christoffersen
It supporter / Koordinator
bc@pro-plan.dk
74 25 25 02

Jeg er uddannet IT-fagteknikker og har tidligere arbejdet hos SD Data. Jeg står for plantegningsafdelingen og har været ansat hos Pro-Plan siden 2005.

Gitte Zeberg Sørensen
Mediegrafiker elev
gzs@pro-plan.dk
74 25 25 05

Jeg er ved at uddanne mig til mediegrafiker og står hovedsageligt for udarbejdelse af trykte medier. Jeg blev ansat som mediegrafiker elev hos Pro-Plan i 2016.

Mogens Christiansen
Økonomiansvarlig

Jeg har arbejdet i bank- og mæglerbranchen i 40 år, og har derfor et indgående kendskab til mæglerens hverdag. Jeg står for alt bogføring, samt udarbejdelse af diverse statistikker og lønindberetning. Jeg sidder desuden i Pro-Plan's bestyrelse.

Jack
Cheffotograf

Jeg er uddannet kontorassistent med linje indenfor ejendomshandel. Jeg har arbejdet som ejendomsmægler assistent, og har også haft eget fotofirma. Jeg har mere end 35 års erfaring med at tage billeder. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2011.

Bjørk
Fotograf / Supervisor

Jeg har altid interesseret mig for foto og jeg har taget billeder siden 1982, hvor jeg startede med sort/hvid foto og senere gik jeg over til farve og digitalisering. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2009.

Artur
Fotograf

Jeg er uddannet portrætfotograf og har mere end 25 års erfaring med at tage professionelle billeder. Jeg har arbejdet som fotograf for Home og har også haft mit eget fotofirma. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2011.

Lone
Fotograf

Jeg er uddannet fotohandler og har arbejdet hos flere forskellige fotohandlere, hvor jeg hovedsageligt, har stået for at tage portrætfoto. Jeg startede med at tage billeder i 1988. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2011.

Mette
Fotograf

Jeg er uddannet arkitekt og har altid haft stor interesse for foto. Jeg har 20 års erfaring med at tage billeder, og har arbejdet som professionel boligfotograf siden 2011. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2012.

Louise
Fotograf

Jeg er uddannet arkitekt, men har altid interesseret mig for foto. Derfor var det oplagt at kombinere de to fag. Jeg startede med at tage billeder tilbage i 1997. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2014.

Rolf
Fotograf

Jeg har en uddannelse i cand.design fra Kolding Designskole og jeg har 8 års erfaring med at tage boligbilleder. Jeg har også arbejdet med at lave film, bl.a. for M2Film og Ramasjang. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2015.

Lars
Fotograf

Jeg er oprindelig udlært tømmer, men har igennem de sidste 15 år arbejdet med boligfotografering. Jeg ved hvad ejendomsmæglerne vil have, og hvad der sælger huse. Jeg har været ansat ved Pro-Plan siden 2015.

Michael
Fotograf

Jeg er uddannet fotograf og politibetjent. Jeg har arbejdet som betjent i 18 år, og har i alle årene holdt min lidenskab for foto ved lige. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2016.

Thomas
Fotograf

Jeg er uddannet fotojournalist i 2004 og har siden arbejdet indenfor dette område. Jeg er perfektionist uden at det fritager mig for kreativ tankevirksomhed i øvrigt. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2016.

Michael
Fotograf

Jeg er uddannet Skov- og Landskabsingeniør. Jeg har altid haft en interesse for fotografering og har brugt det både privat og i mine tidligere jobs. Jeg har været ansat ved Pro-Plan siden 2016.

Tine
Fotograf

Jeg er uddannet arkitekt, og har altid interesseret mig for fotografering. Så det er en drøm at kunne kombinere min uddannelse med fotografering. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2016.

Maksim
Fotograf

Jeg er uddannet multimedia designer og har arbejdet som frivillig kameraoperatør/klipper på TV Kolding. Jeg har som selvstændig beskæftiget mig med boligfotografering og videoproduktion i tre år inden jeg kom til Pro-Plan. Jeg har været ansat ved Pro-Plan siden 2017.

Ida
Fotograf

Jeg er uddannet kunstfotograf i London, og har som selvstændig de sidste tre år, haft stor glæde af at kunne dyrke min passion som boligfotograf. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2017.

Kaare
Fotograf

Jeg er uddannet fotojournalist og har fotograferet i over 20 år. Efter en tur forbi dagspressen var jeg selvstændig i syv år. Jeg har altid været interesseret i arkitektur, så jeg nyder at komme rundt og se en masse huse indefra. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2017.

Heidi
Fotograf

Jeg er uddannet reklamefotograf i 2003 og været selvstændig i de sidste 4 år. Jeg har beskæftiget mig med boligfotografering i de sidste 7 år og har desuden haft diverse fotoopgaver for virksomheder. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2017.

Medarbejdere i Letland


Armands
Supervisor

Jeg er uddannet fotograf og inden jeg startede hos Pro-Plan, arbejdede jeg i et fotostudio. Jeg er manager for redigeringsteamet i Letland og har været ansat hos Pro-Plan siden 2012.

Annija
Billedbehandler

Jeg har en uddannelse indenfor multimedie design fra NOMA i Kolding og har sidenhen taget en uddannelse som fotograf. Jeg bruger begge mine uddannelser i mit arbejde som billedbehandler hos Pro-Plan. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2013.

Sandra
Billedbehandler

Jeg har en bachelor i design og har også arbejdet som arkitektassistent. Jeg bruger min uddannelse og erfaring meget i mit arbejde. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2014.

Annija
Billedbehandler

Jeg har en uddannelse indenfor design og kunst, og kan bruge mange af de færdigheder jeg tilegnede mig på min uddannelse i mit arbejde hos Pro-Plan. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2014.

Laura
Billedbehandler

Jeg har en uddannelse indenfor branding og marketing management, samt en erhvervsuddannelse indenfor foto. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2015.

Līga
Billedbehandler

Jeg har en Cand.Merc. i Kreativ Reklame og bruger mange af mine erfaringer i mit redigeringsarbejde hos Pro-Plan. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2015.

Mārtiņš
Billedbehandler

Jeg har en bachelor i Music technology & productions, og har tidligere arbejdet som multimediaspecialist på National Museet i Letland. Jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2015.

Jurģis
Billedbehandler

Jeg har en uddannelse indenfor arkitektur og byplanlægning. Jeg arbejder med redigering af billeder og har været ansat hos Pro-Plan siden 2016.

Sandra
Billedbehandler

Jeg har en bachelor i kommunikation og er samtidig uddannet multimedie designer, ligesom jeg har gennemgået flere fotokurser. Jeg arbejder med redigering af billeder og har været ansat hos Pro-Plan siden 2016.

Alise
Billedbehandler

Jeg har en bachelor i kunst- og kulturvidenskab. Jeg arbejder med redigering af billeder og har været ansat hos Pro-Plan siden 2016.

Laine
Billedbehandler

Jeg har en bachelor i moderne medie kunst. Jeg arbejder med redigering af billeder og har været ansat hos Pro-Plan siden 2017.

Lauris
Billedbehandler

Jeg har en universitetsuddannelse i medie kunst. Jeg arbejder med redigering af billeder og har været ansat hos Pro-Plan siden 2017.

Līga
Plantegningskoordinator

Jeg har en gymnasial uddannelse og arbejdet i en forlystelsespark, hvor jeg var ansat som manager. Hos Pro-Plan er jeg ansat som plantegningskoordinator, og jeg har været ansat hos Pro-Plan siden 2015.

Mairita
Plantegner

Jeg har en erhvervsuddannelse og har arbejdet i en fotohandel. Jeg rentegner plantegninger og har været ansat hos Pro-Plan siden 2003.

Gundega
Plantegner

Jeg har en erhvervsuddannelse og inden jeg startede hos Pro-Plan arbejdede jeg som konsulent. Jeg startede hos Pro-Plan i 2004.