Hvem er Pro-Plan?

Pro-Plan har siden 1996 serviceret - og udarbejdet plantegninger for - ejendomsmæglere i Danmark og Sverige til salgsopstillinger, boligudstillinger, avisannoncer og internettet. Over 400 ejendomsmæglere får deres plantegninger rentegnet hos os.

I takt med stigningen i efterspørgslen af professionel ejendomsfotografering, så har vi naturligvis også tilføjet dette i vores portefølje af produkter tilpasset ejendomsmæglerbranchen.

Udover plantegninger og fotografering af ejendomme, har vi også udviklet præsentationsprogrammer, som let kan implementeres på ejendomsmæglernes hjemmesider.

Dermed kan vi stå for hele boligpræsentationen, men du kan naturligvis også vælge kun at gøre brug af nogle af vores services.

» Se mere omkring vores services til ejendomsmæglere under Boligpræsentation

Webløsninger og It support

En anden gren af Pro-Plans produktportefølje er design og programmering af hjemmesider og webløsninger. Siden 2001 har vi hjulpet små og mellemstore virksomheder med at blive etableret på internettet med alt hvad dertil hører.

Den tredje og sidste gren er konsulentbistand til virksomheder indenfor it support, f.eks. netværksopsætning og fjernelse af virus/spyware til en fast timepris på 595,- ekskl. moms. Vi kan også hjælpe med indkøb af hardware og software.

» Se mere omkring vores webløsninger og it support under Webløsning

Pro-Plan beskæftiger i dag 35 medarbejdere.