Professionelle boligpræsentationer

Hos Pro-Plan går vi højt op i kvalitet, service og hurtig responstid, og vores mål er at levere den bedste kvalitet.

Vi sætter en ære i at efterlade en god oplevelse hos sælgeren. Derfor bliver der også sat god tid af til fotograferingen. Udover at bruge tiden på gode HDR-billeder, mastebilleder, stemningsbilleder samt opmåling af ejendommen, så bruger fotografen også tid på sælgeren, så alle får en god oplevelse.

Da billederne er vejen til et hurtigt hussalg, er det vigtigt at fange boligens sjæl, oftest er det måden at få fat i interesserede købere - noget som vores erfarne fotografer altid vil prøve at opnå, og vi forsøger altid at få det bedste ud af ejendommen, som vi fotograferer.

Kun de bedste fotografer er ansat hos os - og ikke freelancefotografer. Alle vores fotografer er fastansatte under ordnede forhold, og er ikke underlagt urimelige vilkår omkring antallet af fotograferinger pr. dag.

På vores kontor sidder kompetente og servicemindede medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe med et smil. Vi rummer 47 medarbejdere og har en redigeringsafdeling i Riga.

Siden 1996 har vi serviceret og udarbejdet boligpræsentation for ejendomsmæglere i Danmark. Vi har udvikler præsentationsprogrammer, som let kan implementeres på mæglerens hjemmesider og vi er godkendt leverandører til C&B, Plass Data, Mindworking, Flexya, EDC, home, Nybolig, Estate, RealMæglerne m.fl.

Vores mission er at opnå kundens forventninger til service, produkt, leverance og kvalitet samt at mægleren har en tæt kontakt til vores medarbejdere, som altid er behjælpsomme. Som kunde hos os er du altid sikret god service samt hurtig og stabil levering af ejendomsfotos - alt fra bestilling til levering, går nemt og hurtigt.

Kort sagt: Vi gør det lettere at være ejendomsmægler.

Vær den mægler, sælgerne vælger, fordi du giver dem mere end dine konkurrenter. Vi sørger for, at dine kunder både får et kvalitetsprodukt og en oplevelse - som de fortæller videre.

Kunderne siger...

Vi har været kunder ved Pro-Plan i mange år. I vores virksomhed er god kundeservice og høj kvalitet nøgleordet. Dette oplever vi til fulde hos Pro-Plan, som ud over at leverer høj kvalitet, også er utroligt serviceminded og løsningsorienterede, både i forhold til når de besøger vores kunder, men også i det samarbejdet vi har med dem i hverdagen.


Marianne Christensen
Indehaver af home i Esbjerg, Bramming, Varde og Ribe

Det rigtige valg! For et år siden skulle vi vælge et firma som vores fotoleverandør. Vi ønskede et firma, hvor kvaliteten skulle være i top, hvor vi kunne få nogle fotopakker og tilkøb som passede til vores profil. Fotografen og fotograferingen er så vigtig, for en god opstart af et salg, hvorfor vi brugte lang tid på, at finde det rigtige firma. Og valget faldt på Pro-Plan.

Efter et års erfaring, er der slet ingen tvivl om, at vi traf det rigtige valg. Hos Pro-Plan har vi tilknyttet en fantastisk dygtig fotograf og oplever en service i topklasse. Kunden bliver hurtig kontaktet, billederne er af bedste kvalitet, og har vi rettelser til f.eks. plantegningen bliver det ændret lynhurtigt. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til at vælge Pro-Plan.


Karsten Eland
Indehaver af Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland, Århus

Kvalitet og fleksibilitet samt service har altid været nøgleordene i vores valg af fotoleverandør og gennem de 10 år vi har været kunder hos Pro-Plan, har virksomheden altid leveret en fotoydelse der er i top, i forhold mange andre udbydere af tilsvarende løsninger i markedet. Pro-Plans fotografer forstår at komme i vores kunders hjem med den fornødne respekt og samtidigt få det maximale ud af en fotosession, således at der altid bliver leveret billeder og løsninger af en meget høj kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris samt ikke mindst til den aftalte tid. Jeg kan kun give Pro-Plan de bedste anbefalinger, såfremt man leder efter en professionel samarbejdspartner.


Lars Slangerup
Indehaver af EDC Kronholm & Slangerup, Vejen

Home Vejle har gennem en længere periode benyttet Pro-Plan som fotoleverandør. Vi har gennem perioden været meget tilfredse med billedkvaliteten samt hastigheden for at få udført vores fotoopgaver. Men vigtigst af alt er kundeservicen imponerende høj - meget kort svartid og ALTID en løsning på eventuelle spørgsmål fra særdeles kompetente personer. De ved hvad de taler om! At de hele tiden følger udvikling og tit og ofte går foran branchen, er prikken over i'et. De har værktøjer til os mæglere der kan betyde, at vi får boligen til salg.

Jeg kan varmt anbefale Pro-Plan efter at have testet dem "en del", da jeg selv vægter kundeservice og kvalitet højt.


Jesper Guldmann
Daglig leder og salgschef ved home Vejle

Vores samarbejde med Pro-Plan fungerer upåklageligt. Deres fotografer er vellidte hos vores kunder og der er altid en meget hurtig respons fra vi bestiller billeder til vores kunder er blevet kontaktet. Kvaliteten på det materiale vi modtager fra Pro-Plan er også i top. Det sker yderst sjældent at vores kunder ikke er tilfredse med materialet og den fleksibilitet vi så møder hos Pro-Plan gør at eventuelle små-problemer afhjælpes lynhurtigt. Hjemmesiden er god og let at arbejde på - og vi anbefaler gerne Pro-Plan til alle.


Henrik Christoffersen
Indehaver af 5 home-butikker i Odense og omegn

Vi har nu igennem en længere årrække benyttet Pro-Plan til udarbejdelse af plantegninger samt fotografering. Såvel bestillingstilgængelighed, kvalitet på det udførte arbejde samt hurtigheden er til alles tilfredshed. Dertil har vi lutter af tilfredse sælgere, som er glade for besøg af en fotograf, som sætter sig ind i sælgers situation og som er dygtig til at fange boligens stemning og bedste vinkler. Pro-Plan er et innovativt firma, som hele tiden udvikler deres produkter og service, som er til stor gavn for os mæglere.


Torben Rask
Salgschef ved home Egå/Risskov og Lystrup

Vi har været kunde hos Pro-Plan i mange år, og er meget tilfredse med både service og billedkvalitet. Fotograferne er utrolig kompetente, og gode til at vejlede hussælgerne ved fotografering. Noget af det vi værdsætter meget hos Pro-Plan, er den fleksibilitet der bliver udvist. Pro-Plan er hurtige til at reagere på henvendelser, og vi har mange fotovalgmuligheder og ekstravalg, og der kommer hele tiden nye spændende tilvalg til.


Henrik Sylvestersen
Ejendomsmægler/valuar MDE ved EDC Varde