Plantegning

Med en plantegning i dine salgsopstillinger og på din webside, får boligsøgere mulighed for at få et godt overblik over husets indretning, og dermed et bedre vurderingsgrundlag af husets indretningsmuligheder, inden en evt. fremvisning.

Lav dit eget grundrids eller tag en kopi af ejendommens arkitekttegning, så klarer vi resten. Du sender blot tegningen til os, så rentegner vi herefter med de nødvendige detaljer, og når tegningen er klar, modtager du en e-mail med et link til vores »Online korrektur«, hvor du kan se plantegningen.

I »Online korrektur« kan du godkende plantegningen og så bliver den automatisk sendt til dig inden for fem minutter. Du kan også skrive evt. rettelser/tilføjelser til tegningen, hvorefter du vil modtage tegningen pr. e-mail, når vi har rettet den. Hvis du har behov for at udskrive tegningen, kan du naturligvis også dette.

Hurtig service og levering

Vi tilbyder dag-til-dag levering. Dvs. inden for 24 timer på hverdage har du en plantegning til korrektur fra os. Har du en potentiel køber, der står og venter, tilbyder vi at levere en plantegning til korrektur inden for to timer på hverdage for blot kr. 25,- ekstra. Meddel blot dette ved bestillingen, så hjælper vi med at få salgsopstillingen klar på meget kort tid.

Fri korrektur

Som en del af Pro-Plans høje service, tilbyder vi fri korrektur - også efter plantegningen er blevet endelig godkendt og modtaget hos dig. Så er der en detalje, der er blevet overset, retter vi den uden ekstra omkostninger for dig.

Bestillingsformular til plantegninger

Når du bestiller en plantegning ved os kan du benytte nedenstående bestillingsformular, så er du sikker på at du får alle oplysninger med. Du kan også sende den til os på plantegning@pro-plan.dk.

Bestil en plantegning


Sagsnr. eller adresse:


Butiksnavn:


E-mail adresse:


Råtegning:


Evt. bemærkninger til sagen: