Hvem er Pro-Plan?

Boligpræsentationer

Pro-Plan har siden 1996 serviceret - og udarbejdet boligpræsentationer for - ejendomsmæglere i Danmark, Letland og Polen til salgsopstillinger, boligudstillinger, avisannoncer og internettet.

Over 400 ejendomsmæglere får deres plantegninger rentegnet hos os. I takt med stigningen i efterspørgslen af professionel ejendomsfotografering, så har vi naturligvis også tilføjet dette i vores portefølje af produkter tilpasset ejendomsmæglerbranchen.

Udover plantegninger og fotografering af ejendomme, så har vi også udviklet præsentationsprogrammer, som let kan implementeres på ejendomsmæglernes hjemmesider. Dermed kan vi stå for hele boligpræsentationen, men du kan naturligvis også vælge kun at gøre brug af enkelte af vores services.

» Se mere omkring vores services til ejendomsmæglere under Boligpræsentation

Webløsninger og It-support

En anden gren af Pro-Plans produktportefølje er design og programmering af hjemmesider og webløsninger. Siden 2001 har vi hjulpet små og mellemstore virksomheder med at blive etableret på internettet med alt hvad dertil hører.

Tredje gren er konsulentbistand til virksomheder indenfor it-support, f.eks. netværksopsætning og fjernelse af virus/spyware til en fast timepris. Vi kan også hjælpe med indkøb af hardware og software.

» Se mere omkring vores webløsninger og it-support under Webløsning

Professionelle videopræsentationer

Fjerde og sidste gren er pro-media.dk, som er en underafdeling hos Pro-Plan. Hos pro-media.dk lægger vi vægt på kvalitet, service og hurtig responstid. Vi tager udgangspunkt i kundens behov og leverer den bedste kvalitet. Vi sætter en stor ære i, at give vores kunder en god oplevelse og afsætter derfor god tid til at lave de optagelser, som skal bruges til videoerne. Vi er godkendt af Trafikstyrelsen til, at operere med droner i byer mv.

» Se mere omkring vores professionelle videopræsentationer på www.pro-media.dk

Pro-Plan beskæftiger i dag 47 medarbejdere.