Visuelt udtryk og koder på websider

Når man snakker om webdesign så er der (naturligvis) rigtig megen fokus på det visuelle udtryk - det handler om hvordan websiden ser ud, og om brugerne kan finde ud af at navigere rundt på websiden. Dette er selvfølgelig yderst vigtigt, men det er mindst lige så vigtigt at websiden er kodet rigtigt, således at søgemaskinerne kan finde den og dermed skaffe websiden flere besøgende.

Vi designer altid unikke websider, og ikke efter en standard-skabelon. Vi bruger tid på at sætte os ind i hvad kunden ønsker, og hvad målsætningen med websiden er. På den måde sikrer vi os at websiden passer til kunden, samt evt. andre visuelle indtryk.

Opdatering? Det er op til dig!

Lad det være sagt med det samme: Websider skal opdateres - ellers kommer brugerne ikke igen. Derfor laver vi gerne aftaler om at kontakte vores kunder jævnligt for at minde dem om at opdatere websiden.

Opdateringer kan enten foretages via det som i internetverdenen hedder et CMS-system (en webside hvor man kan opdatere indholdet på en webside) eller opdateringerne kan sendes til os, så tager vi os af resten, mens kunderne kan koncentrere sig om deres egen forretning.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, kontakt Dennis Kryger Sørensen (74 25 25 03 / dks@pro-plan.dk) og lad os tage en snak om det.