Brug for et Webhotel eller spamfilter?

Pro-Plan tilbyder i samarbejde Wannafind A/S at hoste din webside. Wannafind A/S er førende inden for webhoteller, hostede applikationer og udlejning af servere. Fokus på sikkerhed og stabilitet gør os til en sikker partner for alle der ønsker den bedst mulige platform til alt lige fra hjemmesider til komplette webløsninger.

Alle servere drives i et beskyttet brandsikret miljø med 99,9% oppetid. Serverne er døgnovervåget.

Virus- og spamfilter

Pro-Plan har indgået et samarbejde med it-sikkerheds koncernen FuseMail, der effektivt og præcist filtrerer e-mail for virus og spam.

FuseMail's løsninger er baseret på erfaringer fra samarbejde med godt 10.000 nordiske virksomheder og har herigennem bevist, at de har markedets mest effektive og ressourcebesparende løsninger til scanning af virus og spam.

Løsningerne fra FuseMail er lette at anvende og kræver ingen vedligeholdelse eller installation i dit eget driftsmiljø. De er alle »managed services«, hvilket betyder, at både spam- og virusmail fjernes før de overhovedet rammer din mailserver, og du vil derfor kun modtage de reelle mails. Det betyder samtidig også, at du hverken har nogen vedligeholdelses- eller driftsomkostninger. Kort fortalt skal du hverken bruge tid, kræfter eller ressourcer på spam- eller virusmails i fremtiden.

Gratis spam og virusscanning i 14 dage!

Der er stor forskel på at læse om en løsning og rent faktisk selv at prøve den. Det er først, når du har testet den på eget netværk, at du får rigtig syn for sagen. Vi tilbyder dig derfor, at prøve FuseMail's spam- og virusscanning i 14 dage - helt uden forpligtelser.

Testen kræver ingen avanceret installation og opsætning. Du skal blot kontakte Dennis Kryger Sørensen (74 25 25 03 / dks@pro-plan.dk), så sørger vi for resten. Når testperioden afsluttes, får du en statistik, der dokumenterer, hvad løsningen kan gøre for lige præcis din virksomhed.